Crew

Jackies.nl is ontwikkeld en geproduceerd door Spierziekten Nederland. Het Jackies team zet zich in om de site up-to-date te houden. Ze zijn alert op nieuws en schrijven teksten. Ze discusieren mee in The Club. Ze beheren elk een onderdeel op de site. Wil je met hen in contact komen? Stuur dan even een mailtje (jackiescrew) of kijk op hun eigen Jackies profiel!  

 

 

 

 

 

Hoi! Mijn naam is Lily Kenter, ik ben 17 jaar oud en heb Spinale Musculaire Atrofie (type 2). Met mijn ouders en zusje woon ik in Almere. Daar ga ik naar scholengemeenschap de Meergronden en zit op dit moment in de 5e klas van het VWO, met tweetalig onderwijs Engels. Doordat ik veel ziek was loop ik nog erg achter, en weet ik niet zeker wanneer ik klaar ben met school. Maar haast heb ik niet. Het lijkt me in de toekomst misschien leuk om sterrenkunde of farmaceutische wetenschappen te studeren. Verder hou ik veel van lezen, films kijken, muziek luisteren, tekenen en spelen met (of verkleden van) mijn hulphond Yamin. Voor jackies doe ik het onderdeel Fun time.

 

"Hallo! Mijn naam is Edwin Nagelsmith. Woon in het midden van mijn land met hond en kat :). Op jackies hou ik mij bezig met het onderdeel "My House". Dus heb je tips over zaken die jij goed hebt geregeld in en om je woning? Stuur mij dan een mailtje!"

Hoi, mijn naam is Zo. Ik ben 22 jaar oud en heb een onbekende spierziekte. Ik studeer maatschappelijk werk en dienstverlening aan de Hogeschool in Leiden. Ook heb ik mijn propedeuse HBO recht gehaald, achteraf was dit niet d studie voor mij. 
Ik ben graag onder de mensen en mijn hobbies zijn shoppen, lezen, schrijven, uit eten gaan en naar het theater gaan. Heb je algemene vragen over Jackies, vragen over 9 till 5 of littl' red book, dan kun je bij mij terecht. Laat dan een berichtje achter op mijn profiel pagina!  

Heey ik ben Kim, 23 jaar en heb de spierziekte Arthrogryposis Multiplex Congenita. Van origine kom ik uit Dordrecht maar momenteel studeer ik alweer een paar jaar psychologie aan de Universiteit van Twente. Hier woon ik in een studenten-Fokuswoning en dat is erg gezellig en handig!
Daarnaast houd ik me veel bezig met fotografie (www.kimheilema.nl), paardrijden, een filmpje kijken en het opvoeden van mijn hulphond Djowie.
Integratie in de maatschappij vind ik een van de belangrijkste dingen en ik hoop via het onderdeel Moov'n voor iedereen hier een bijdrage aan te kunnen leveren!