Adventure support


Adventure Support is een bedrijf dat zich heeft gericht op de buitensport. Naast deze specialisatie heeft Adventure Support zich gespecialiseerd in het organiseren van buitensport mogelijkheden voor mensen met een lichamelijke beperking. Eigenaar Geert van Dijk heeft zelf anderhalf jaar revaliderend door gebracht en had het geluk de rolstoel achter zich te kunnen laten. Hij heeft 10 jaar lang als sportleraar gewerkt op een revalidatie centrum en heeft daar veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen met een lichamelijke beperking in sport. In Contact nr. 3 van 2005 stond al een artikel over Geert van Dijk. Je kunt deze link aanklikken om het artikel te lezen (hiervoor moet je wel lid zijn van de VSN).

 


Tekst geplaatst/gewijzigd op: 14-01-2009

Fun time

Tja, en daar zit je dan. De geraniums zijn uitgebloeid en om nu alweer nieuwe te kopen... Iedereen is vrij om van geraniums te houden, maar de meeste mensen voelen zich gelukkiger in een wereld die groter is dan zijn of haar kamer, groter dan het huis. Bij de toneelclub leer je leuke mensen kennen en lekker sporten is nog gezond ook!

Jackies heeft een en ander op een rijtje gezet. De handige info en tips in Fun Time zetten je misschien op het juiste spoor of brengen je op een idee. Have fun!