Dansen


DansenZin om te gaan rolstoeldansen? Om te weten te komen of er in jouw buurt ook een dansgroep is kun je een kijkje nemen op de site van Stichting Rolstoeldansen Nederland. Zij overkoepelt ruim 150 plaatselijke rolstoeldansgroepen.

Misschien is ge´ntegreerde dans ook wel wat voor jou? Ge´ntegreerde dans is een gezamelijke dansvorm voor mensen met en mensen zonder handicap. Op de dansvloer zoeken de dansers naar mogelijkheden om met elkaar te bewegen. Voor workshops kan je in Utrecht en Soest ook terecht bij Stichting Fidoda. Neem contact op met Petra Zingel 
Sao Paulodreef 3 (Tel: 030-252.27.35 E-mail: p.zingel@tip.nl)

 


Tekst geplaatst/gewijzigd op: 03-08-2005

Fun time

Tja, en daar zit je dan. De geraniums zijn uitgebloeid en om nu alweer nieuwe te kopen... Iedereen is vrij om van geraniums te houden, maar de meeste mensen voelen zich gelukkiger in een wereld die groter is dan zijn of haar kamer, groter dan het huis. Bij de toneelclub leer je leuke mensen kennen en lekker sporten is nog gezond ook!

Jackies heeft een en ander op een rijtje gezet. De handige info en tips in Fun Time zetten je misschien op het juiste spoor of brengen je op een idee. Have fun!