Georganiseerde reizen


linqLekker weg met LinQ

Handicap of niet; leuke dingen doen willen we allemaal. Daarom brengt de Zonnebloem LinQ jonge mensen (18 tot 45 jaar) met elkaar in contact om samen iets te ondernemen. Met z'n tweeen of in groepsverband. Zo kunnen jongeren, met of zonder lichamelijke beperking er samen op uit! Een stedentrip naar Parijs of een sportieve zeilvakantie in Nederland; het staat allemaal op het programma bij LinQ. Surf naar de website en kijk of er bij jou in de buurt een werkgroep actief is.

Meer handige links voor vakanties of om gewoon leuke dingen te ondernemen:

 

Mensen voor mensen
Mensen voor mensen is een vereniging die vakantiereizen organiseert voor mensen met een lichamelijke beperking. Gewoon reizen, net als valide mensen, zonder betutteling.

 

Poly-Aktief
Poly-Aktief is een van de belangrijkste non-profit organisaties voor skien voor mensen met een fysieke handicap in Europa. Als je altijd al hebt willen skien, maar dacht dat het onmogelijk was, kijk dan voor meer informatie op de website.

 

Stichting Wielewaal
Stichting Wielewaal organiseert groepsvakanties en vakantiedagopvang voor kinderen en jongeren met een beperking. Er zijn o.a. activiteiten voor kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking tot 35 jaar. Op de vakanties zet Wielewaal per vakantieganger een vrijwilliger in. Wielewaal-vrijwilligers zijn jong en enthousiast, net als jij. Op iedere vakantie gaat een verpleegkundige mee. Wielewaal is een AWBZ-erkende en HKZ-gecertificeerde vakantieorganisatie. Het is mogelijk de activiteiten gedeeltelijk te betalen vanuit PGB of Zorg in natura. Van Parijs tot Pinkpop en van Texel tot Torremolinos, alles is mogelijk! Meer weten? Kijk hier of bel 088 122 44 00.

 

 

 


Tekst geplaatst/gewijzigd op: 10-10-2008

Fun time

Tja, en daar zit je dan. De geraniums zijn uitgebloeid en om nu alweer nieuwe te kopen... Iedereen is vrij om van geraniums te houden, maar de meeste mensen voelen zich gelukkiger in een wereld die groter is dan zijn of haar kamer, groter dan het huis. Bij de toneelclub leer je leuke mensen kennen en lekker sporten is nog gezond ook!

Jackies heeft een en ander op een rijtje gezet. De handige info en tips in Fun Time zetten je misschien op het juiste spoor of brengen je op een idee. Have fun!