Jeugdherbergen


Zin om een paar dagen weg te gaan in eigen land? Denk dan eens aan een jeugdherberg, goedkoop en vaak erg gezellig! Op stayokay.com vind je alle accomodaties. Er staat ook bij of de accomodaties rolstoelvriendelijk is. Typ in het zoekveld 'rolstoel' en je krijgt de accomodaties die rolstoelvriendelijk zijn gelijk op een rij!

Ook in het buitenland zijn jeugdherbergen. Opzoek naar een jeugdherberg in Engeland? Kijk dan eens op de site van YHA (Youth Hostel Association). Er staat ook vermeld of een hostel toegankelijk is voor rolstoelers.

 

Een goedkope accomodatie in Parijs? Ga dan naar jeugdherberg FIAP, er zijn 11 aangepaste kamers met elk vier bedden en een ruime aangepaste badkamer. Bel voor meer info (spreek je Frans?) 0033 143 31700.

 

 

Tekst geplaatst/gewijzigd op: 24-08-2003

Fun time

Tja, en daar zit je dan. De geraniums zijn uitgebloeid en om nu alweer nieuwe te kopen... Iedereen is vrij om van geraniums te houden, maar de meeste mensen voelen zich gelukkiger in een wereld die groter is dan zijn of haar kamer, groter dan het huis. Bij de toneelclub leer je leuke mensen kennen en lekker sporten is nog gezond ook!

Jackies heeft een en ander op een rijtje gezet. De handige info en tips in Fun Time zetten je misschien op het juiste spoor of brengen je op een idee. Have fun!