Naturistisch op vakantie


Midden in Frankrijk is een 4-sterren naturistencamping in een oase van rust. Domaine de la Gagère is in één dag goed bereikbaar. Er zijn zeer goede voorzieningen, 120 plaatsen van minimaal 100 m², vrijwel allemaal voorzien van elektra. Je kunt er ook een bungalowtent huren!

 

Jan heeft een website gemaakt om gehandicapten naturisten en vrijwillgers met elkaar in contact te brengen zodat zij samen van een naturistische vakantie kunnen genieten.

 

Lees op Jackies ook het verhaal van Annet! Annet gaat elk jaar naar naturisten camping Le Couderc. Het sanitair is goed toegankelijk met een rolstoel. Er zijn ook chalets te huur waarvan er één rolstoeltoegankelijk is. De tussenstop maakten zij dit jaar op naturisten camping, La petit Brenne.

 

Tekst geplaatst/gewijzigd op: 12-07-2005

Fun time

Tja, en daar zit je dan. De geraniums zijn uitgebloeid en om nu alweer nieuwe te kopen... Iedereen is vrij om van geraniums te houden, maar de meeste mensen voelen zich gelukkiger in een wereld die groter is dan zijn of haar kamer, groter dan het huis. Bij de toneelclub leer je leuke mensen kennen en lekker sporten is nog gezond ook!

Jackies heeft een en ander op een rijtje gezet. De handige info en tips in Fun Time zetten je misschien op het juiste spoor of brengen je op een idee. Have fun!