SOS


Tijdens je vakantie kan er natuurlijk altijd wat gebeuren waardoor je medische hulp nodig hebt. Zorg er daarom dat je informatie bij je hebt over jouw ziekte of handicap en over de medicijnen die je gebruikt. Denk ook aan andere medische zaken die van belang in het geval je niet meer aanspreekbaar bent! Zoals bijvoorbeeld info over ondergane operaties of mogelijke problemen bij narcose! Vraag dit eventueel na bij je arts. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze info altijd bij je te dragen. Zo bestaat er een Europees Medisch Paspoort. Je kunt ook denken aan een SOS-talisman of een alarmpenning van de Stichting Witte Kruis.

Fun time

Tja, en daar zit je dan. De geraniums zijn uitgebloeid en om nu alweer nieuwe te kopen... Iedereen is vrij om van geraniums te houden, maar de meeste mensen voelen zich gelukkiger in een wereld die groter is dan zijn of haar kamer, groter dan het huis. Bij de toneelclub leer je leuke mensen kennen en lekker sporten is nog gezond ook!

Jackies heeft een en ander op een rijtje gezet. De handige info en tips in Fun Time zetten je misschien op het juiste spoor of brengen je op een idee. Have fun!