Wintersport


De Vereniging voor Gehandicapte Wintersporters (VGW) organiseert drie keer per jaar aangepaste wintersportreizen naar Oostenrijk. Je kunt hier al dan niet met hulp wintersporten, ook als je niet kunt lopen of als je weinig balans hebt. Bekijk de mogelijkheden eens op de site!


Drie ergotherapiestudenten van de Hogeschool van Amsterdam hebben in opdracht van het Duchenne Parent Project de wintersportmogelijkheden voor kinderen met de ziekte van Duchenne onderzocht. Deze website is gemaakt ter afsluiting van het project. Er is onderscheid gemaakt in accommodatie, recreatie en vervoersmogelijkheden. Ondanks dat het project specifiek gericht is op kinderen met Duchenne, is de informatie voor iedereen met een spierziekte nuttig.

 
Tekst geplaatst/gewijzigd op: 06-02-2007

Fun time

Tja, en daar zit je dan. De geraniums zijn uitgebloeid en om nu alweer nieuwe te kopen... Iedereen is vrij om van geraniums te houden, maar de meeste mensen voelen zich gelukkiger in een wereld die groter is dan zijn of haar kamer, groter dan het huis. Bij de toneelclub leer je leuke mensen kennen en lekker sporten is nog gezond ook!

Jackies heeft een en ander op een rijtje gezet. De handige info en tips in Fun Time zetten je misschien op het juiste spoor of brengen je op een idee. Have fun!