Woningruil tijdens vakantie


 

woningruilIklasCasa
Heb je zelf een aangepaste (vakantie)woning en zou je graag ergens anders je vakantie door willen brengen, maar je hebt wel een aangepaste woning nodig? Kijk dan eens op de website van IklasCasa. Je kunt je hiervoor inschrijven. Het is een website voor mensen met een lichamelijke beperking met een aangepaste woning die woningruil willen doen. Je kunt zelf kiezen in welk land je op vakantie wilt. Op de website staat alle informatie die je nodig hebt, hoe het in zijn werk gaat, de prijzen etc. Dus als je interesse hebt zou ik zeker een kijkje nemen!

 

House2Switch
Wil je met andere jongeren je woning ruilen? Dit kan nu door House2Switch!

Gehandicapten die hun woningen ruilen tijdens de vakantie. Gehandicapten zijn afhankelijk van aanpassingen in huis. Dit geldt dus ook voor een vakantiehuis. Of het nu gaat om beugels, een hoog-laagbed of een plafond lift systeem. Genieten van een vakantie zonder zorgen begint met een goed aangepast huis.


Straks staan er op deze site allemaal woningen met één of meerdere aanpassingen. Wilt u voor een periode van woning ruilen dan meldt u zich nu aan voor een gratis lidmaatschap van 1 jaar. U kunt dan op een eenvoudige manier uw woning op de website plaatsen, de aanpassingen vermelden, foto's plaatsen, iets over uzelf en de omgeving vertellen. Daarna kunt u contact opnemen met de bewoners waarmee u wilt ruilen.
 

House2Switch Team verlengen de actie "Gratis Lidmaatschap" tot het eind van dit jaar! U kunt nog tot 31 december 2010 een gratis lidmaatschap nemen voor 1 jaar!. Het enige dat we verlangen is, dat u de gegevens en een foto van uw huis erop zet. Zo helpt u mee een vakantiewoning aanbod op te bouwen voor alle leden, waarin ook die vakantie woning zit die u zo aanspreekt. Registreer nu hier!

 

Neem zelf eens een kijkje op de website van House2Switch.

 

 

 

 

 


Tekst geplaatst/gewijzigd op: 18 maart 2010

Fun time

Tja, en daar zit je dan. De geraniums zijn uitgebloeid en om nu alweer nieuwe te kopen... Iedereen is vrij om van geraniums te houden, maar de meeste mensen voelen zich gelukkiger in een wereld die groter is dan zijn of haar kamer, groter dan het huis. Bij de toneelclub leer je leuke mensen kennen en lekker sporten is nog gezond ook!

Jackies heeft een en ander op een rijtje gezet. De handige info en tips in Fun Time zetten je misschien op het juiste spoor of brengen je op een idee. Have fun!