Aikidolessen


voor iedereen. Aikido is een ideale manier van lichamelijke ontspanning en geestelijke concentratie. De bewegingsvorm in Aikido is elegant en soepel waarbij kracht een bescheiden rol speelt.

 

Aikidolessen kan je o.a volgen bij Isshin Rotterdam. Bij Isschin kunnen de technieken aangepast worden aan persoonlijke mogelijkheden en dus ook met die van mensen met een lichamelijke handicap. De basisprincipes van Aikido blijven gelijk! Bij Isshin maken ze gebruik van de sport accomodatie in Revalidatiecentrum Rijndam, en dus beschikken ze over sportrolstoelen, e.d.

 

Heb je nog Vragen? Aarzel niet en bel 010-21.21.626 of stuur een E-mail naar Wim Krijgsman.

Fun time

Tja, en daar zit je dan. De geraniums zijn uitgebloeid en om nu alweer nieuwe te kopen... Iedereen is vrij om van geraniums te houden, maar de meeste mensen voelen zich gelukkiger in een wereld die groter is dan zijn of haar kamer, groter dan het huis. Bij de toneelclub leer je leuke mensen kennen en lekker sporten is nog gezond ook!

Jackies heeft een en ander op een rijtje gezet. De handige info en tips in Fun Time zetten je misschien op het juiste spoor of brengen je op een idee. Have fun!