Verwarmde kleding


verwarmde kleding

 

Last van koude knieën en voeten? Veel mensen met een spierziekte zullen dat wel herkennen. Zit jij ook vaak te bibberen van de kou?
Probeer dan eens verwarmde
                                                         kleding!

 

 

Equiplus Trading heeft een hele kledinglijn ontworpen met elektrisch verwarmde kleding. Ze hebben een uitgebreid assortiment, dus neem eens een kijkje op de site!

 

Thermo Active heeft vooral jassen en bodywarmers in het assortiment, en hoewel het op de site van Gerbing vooral over motorsport en paardrijden gaat, heeft dit bedrijf best een aardig assortiment.

 

Op Exo2 vind je verwarmde bodywarmers en rugbanden. Voorjaar 2006 komen daar nog handschoenen en inlegzolen bij. In deze kleding wordt geen gebruik gemaakt van metalen bedrading maar van polymeer verwarmingsystemen. De 'panelen' zijn van een rubberachtige stof en zeer flexibel.

 

Littl'red book

Als je een spierziekte hebt, dan is je lijf niet altijd even makkelijk. Soms ga je achteruit en weet je niet hoe je je energie kunt verdelen. Misschien loop je met een hoop vragen rond. Kan ik wel seks hebben? En hoe dan? Waar vind ik kleding die om mijn lijf passen? Hellup! Ik heb altijd koude voeten! 

In Litll' Red Book vind je een alfabet aan antwoorden op vragen over relaties, seksualiteit, je lichaam en gevoelens.