Standjes in een rolstoel


Wanneer de man in een rolstoel zit kan de vrouw boven op hem zitten. De vrouw kan hierbij de bewegingen maken. Nadelen zijn dat de techniek van de stoel soms in de weg zit en dat er relatief weinig mogelijkheid van bewegen is.

 

 

Variatie: de man zit in de rolstoel, de vrouw zit op hem met haar rug naar hem toe. De man kan nu met zijn hand de clitoris van de vrouw stimuleren. Een nadeel is dat je elkaar niet kunt aankijken. Je kunt dit oplossen door de houding uit te voeren voor een spiegel. Bij goede erectie kan er in deze houding ook gekozen kunnen worden voor anale penetratie.

 

 

Als de man in de rolstoel zit kan de vrouw ook voor hem zitten of knielen. De vrouw kan dan gemakkelijk spelen met de handen en de mond. Deze houding is voor sommige mannen echter te passief.

 

 

Wanneer de vrouw in een rolstoel zit, is penetratie nauwelijks mogelijk. Wel kan de man voor de vrouw gaan zitten of knielen en haar met de hand of mond stimuleren.
Een andere optie is dat de man in deze positie masturbeert. Deze 'hands off' houding is voor sommige stellen heel intiem. De opwinding van de vrouw zit in het kijken en bekeken worden. Zij kan eventueel zichzelf intussen stimuleren met hand of vibrator.

 

Bron: http://www.seksualiteit.nl/standjes_in_een_rolstoel_671.html

Littl'red book

Als je een spierziekte hebt, dan is je lijf niet altijd even makkelijk. Soms ga je achteruit en weet je niet hoe je je energie kunt verdelen. Misschien loop je met een hoop vragen rond. Kan ik wel seks hebben? En hoe dan? Waar vind ik kleding die om mijn lijf passen? Hellup! Ik heb altijd koude voeten! 

In Litll' Red Book vind je een alfabet aan antwoorden op vragen over relaties, seksualiteit, je lichaam en gevoelens.