"39 pounds of love"


"39 pounds of love" is een inspirerend en humoristisch waargebeurd verhaal van een opmerkelijke man en een opmerkelijke reis. Ami Ankilewitz is gediagnosticeerd met een weinig voorkomende en meestal fatale vorm van SMA type 2 dat hem lichamelijk ernstig beperkt. De dokters voorspelden dat hij hooguit 28 jaar zou worden, maar dat heeft hij al overleefd. Hij is nu 34 jaar en telt af.

 

Ami, die maar 18 kilo weegt, werkt in Israel als een 3D illustrator en voert zijn werk uit ondanks het feit dat zijn beweging is beperkt tot het gebruik van één vinger van zijn linkerhand. Hierdoor blijft hij de mogelijkheden van zijn beperkte leven steeds opnieuw ontdekken.


De film volgt Ami's reis waarin hij op zoek gaat naar de dokter die hem eerder zijn aftakeling voorspelde. Tijdens deze reis komt Ami tevens in aanraking met een langverwachte droom van hem: het besturen van een Harley Davdison.

 

"39 pounds of love" is een emotionele achtbaan: een fascinerende, humoristische en inspirerende rit door iemands leven die het begrip "Carpe Diem (pluk de dag)" omhelst.

 

Kijk voor meer informatie op http://www.39poundsoflove.com/

Inspiratie

 

In dit gedeelte laten we je kennismaken met must see/read movies/books! Ook staan er een aantal stellingen bij "expose" na aanleiding van een ervaringsverhaal.

 

Wil jij ook je verhaal kwijt? Mail ons dan!

En misschien zie je jouw verhaal hier terug op de website.