Wiel en DealIn de aller-leukste studentenstad van Nederland (er gaat immers toch niets boven Groningen) wordt druk gebouwd aan een jongerenflat met zo’n 150 kamers.Enkele daarvan worden aangepast voor studenten met een beperking.
Ze worden voorzien van een aangepaste kamer, badkamer en keukenblok.
De flat genaamd ‘de Groenling’ staat aan het Wielewaalplein in Groningen aan de rand van de gezellige Oosterparkwijk, op 10 rolstoelminuten rijden van het centrum, de perfecte locatie voor een gezellig studentenleven. Iedereen met of zonder beperking kan er “gewoon”op kamers!Wiel&Deal heeft de beschikking over 6 eenheden die volledig geschikt zijn voor studenten die afhankelijk zijn van een rolstoel. Als je in aanmerking wilt komen voor een één van deze kamers, kun je contact opnemen met Wiel&Deal. Zij kunnen je dan meteen meer informatie geven over de eisen je moet voldoen en je helpen om die te regelen.

Je hebt namelijk een CIZ-indicatie nodig voor de zorg en een indicatie van de gemeente Groningen voor een rolstoelwoning . Ook moet je ingeschreven staan op www.woningnet.nl

 

Bron: wielendeal.nl 

Tekst geplaatst/gewijzigd: 04-06-2013

My House

Wonen op je eigen plek. In je eentje of met anderen. Zelfstandig of in een instelling. In een gezellig rommelhok of in een mooi strak interieur. Mogelijkheden te over. In Hellup lees je er alles over. Zoek uit wat bij je past en waar jij je lekker bij voelt.