Bijna geen borsten

Geplaatst door anoniempje op 25 Oct 2003 17:44
Hoi, ik ben een meid met sma en door mijn ziekte is mijn lichaam anders dan anders. Hierdoor heb ik ook praktisch geen borsten... Zelf zit ik daar niet zo heel erg mee totdat de jongen die ik leuk vind duidelijk aangeeft dat hij borsten juist mooi vindt, dan word ik erg onzeker... Dan denk ik 'stel je voor als het op sex uitloopt en hij ziet dat ik bijna niks heb...' Ik weet dat een jongen mij moet nemen zoals ik ben, maar toch zit het mij dwars...
Er zijn 23 reacties
Reactie door astrid op 05 Oct 2010 19:44
heej wat erg voor jouw ik heb het niet sterkte in je leven veder gr Astrid brouwer
Reactie door wieteke op 16 Mar 2004 16:50
leuk om je reactie te lezen johan! erg opbeurend ;)
Reactie door anoniempje op 15 Mar 2004 21:52
Ach ja, het contact met deze jongen is inmiddels beter dan dat het geweest is, hoor! Maar tja het is niet alleen met hem, het is ook gewoon confronterend als je een vrouw ziet die sexy kleding aan heeft waar alles mooi te zien is en alles mooi vult zeg maar. Het is heel vervelend als je mooie sexy truitjes ziet die strak horen te zitten en die ik dan niet aan kan omdat ze me dan te wijd zijn. Dat geld ook voor sexy lingerie. Ik vind mezelf wel mooi, maar vind het vervelend af en toe. Alleen het is niet zo dat ik een borstvergroting zou ondergaan ofzo en al helemaal niet voor een jongen! Hij en ik zijn gewoon vrienden en hij is wel lief. Ben wel blij om te weten dat er jongens zoals jij bestaan, hoor!
Reactie door johan op 15 Mar 2004 20:22
ik reageer een beetje laat, en weet niet of iemand dit nog leest, maar goed: wat die ene jongen ook al zei is waar! lang niet alle jongens houden van meisjes met 'grote' borsten (groter dan A)

Ik ben er zelf ook één, ik val enorm op meisjes met (hele) kleine borsten. Ik knap zelfs een beetje (erg) af op meisjes met grotere borsten. en zo zijn er meer jongens hoor, maar natuurlijk zijn er jongens die op grote borsten (denken te) vallen, maar toch verliefd worden op meisjes met kleine borsten. probleem? nee. als je denkt op blond haar te vallen, kun je nog zo verliefd worden op donker. Waarom? Omdat je valt op iemand karakter (voor de lange duur relatie dan hè), ogen, stem, ik bedoel: het totaal plaatje van een jongen/meisje!

Veel succes! en wees er alsjeblieft trops op hoe je er uitziet! ik kom zelf vrij weinig meisjes tegen die kleine borsten hebben, en één ding: jullie zijn in de minderheid. en dat maakt het moeilijker voor jongens zoals ik om jullie te vinden, helemaal als je het uit alle macht gaat verbergen!

groetjes! Johan.
Reactie door ah tarot op 31 Dec 2003 13:07
De BH's met gelvulling zijn bij livera of Hunkemoller te koop.
Ik geloof dat ze nu van het merk triumph verkrijbaar zijn.
BH-Hemdjes van super strak elastisch materiaal, maar naar het schijnt met goede pasvorm zijn te bestellen bij de firma
ARDEL tel: 0546-571105.
Reactie door linda op 30 Dec 2003 22:45
Waar vind je die bh's met gelvulling?
Reactie door ah tarot op 30 Dec 2003 16:12
Mijn moeder heeft cup A en ik hang tussen A en B in.
Door mijn SMA zijn ze gewoon platter, ik mis de vulling.
Toen ik de nog de pil slikte werden ze iets voller, maar ik
bleef altijd opvullen. Push-Ups, die niet lekker zitten en later
van die silliconen neppers die op je huid kleven. Dat stond
wel redelijk natuurlijk maar in de zomer is het wel erg warm.
Ik droeg ze in een voorgevormde strapless beugel BH,
dat bleef wel goed zitten bij de transfers. Nu zweer ik bij
BH's met een gelvulling. Ze staan erg natuurlijk, voelen zelfs echt en zweten niet! Ik vind kleding en zon niet bij elkaar passen en als het even kan geniet ik van de vrijheid van mijn blote lijf. De eerste keer na een winter weer op een naturistenterrein tussen allerlei blote mensen in alle soorten en maten mijn lijf mijn lijf laten zijn is toch elke keer weer confronterend. Maar als er een tintje op zit en m'n borsten in alle ruimte weer hun natuurlijke vorm aannemen
voel ik me helemaal in m'n element. Maar ja als kleding in sociaal en klimatologisch opzicht weer vereist is, kleedt een
BH toch mooier af.
Reactie door anoniempje op 24 Dec 2003 16:59
Leuk dat er ook een reactie van een jongeman is! Je hebt wel gelijk. Tnx!
Reactie door A. Noname op 24 Dec 2003 16:30
Hoi dames,

Wat mij opvalt is dat hier alleen maar reacties van meiden/vrouwen zijn. Waarom zijn er geen jongens/mannen met een nette en fatsoenlijke reactie? Daarom maar eens een reactie van mij, een jongeman.
Ja, als man zijnde vind ik borsten ook mooi. Maar ik hou helemaal niet van die grote (al of niet natuurlijk) borsten. Kleine borsten kunnen erg mooi zijn. Ik vind het ook heerlijk om een borst in mijn hand te voelen, deze te strelen. Of deze van gelijke grote zijn, of dat de ene hoger zit dan de ander zou voor mij niks uitmaken. Als ik echt verliefd zou worden op iemand met hele kleine, of helemaal zonder borsten, zou ik dat misschien jammer vinden, maar dat zou ik zeker accepteren. Het draait toch zeker niet alleen daar om.
Wat de sex betreft, borsten van een vrouw zijn gevoelig, maar het meest gevoelig is toch de tepel. En ook als je geen borsten hebt, tepels heb je wel.
Misschien lijkt het alsof ik hier veel ervaring in heb, maar dat is absoluut niet zo (helaas ;-) ). Dit is gewoon hoe ik er over denk, mijn mening.
Wat je vrouwlijkheid tonen betreft, daar heb ik toch echt geen ervaring mee :-)

Succes
Reactie door Safaa op 31 Oct 2003 18:50
Anoniempje,
Precies meid, want voordat iemand van jou kan gaan houden moet je eerst van jezelf houden. Ben wel blij dat je tenminste dat wel inziet. En zo een borstvergroting neemt ook allerlei risico's met zich mee dus dat is wel echt een allerlaatste optie als iemand daarvoor kiest.
Reactie door anoniempje op 31 Oct 2003 13:44
Ik heb ook hele mooie sexy hemdjes, maar een leuk setje met een mooie bh is ook wel eens leuk! Maar het zit gewoon tussen mijn oren denk ik en een borstvergroting vind ik de moeite waard niet, want uiteindelijk moet ik ook mezelf nemen zoals ik ben en niet alleen de persoon waarmee ik mijn leven ga delen!
Reactie door Safaa op 30 Oct 2003 20:19
Sandra,
Oke dat kan ik wel begrijpen dat je dan graag een bh aan wil, al vind ik het niet echt sexy of mooi als je bh doorschijnt door je kleren heen, maar goed als jij dat mooi vindt dan kan ik het begrijpen dat je er 1 graag aan wilt. Maar er zijn andere hele sexy en aantrekkelijke variaties op bh's zoals dus die leuke hempjes of beugelloze topjes.Uiteindelijk moet je toch een tussenweg kiezen waarbij het EN lekker zit EN er leuk uitziet. :-):-)
Reactie door Sandra op 28 Oct 2003 21:35
Waarom ik een bh aan wil? Nou het lijkt me sexy om het eens te proberen onder een mooi kerstdingetje dat een beetje doorschijnt ofzo. Eigenlijk net als anoniempje: ik ben vrouw en ik vind het leuk dat af en toe te accentueren. Daar voel ik me sexy bij. Net zoals ik me dat voel bij makeup of andere typisch vrouwelijke zaken.
Al deze reacties lezende denk ik dat ik het toch maar hou bij de mooie hempjes die ook ik in de kast heb liggen!
Sandra
Reactie door Safaa op 28 Oct 2003 20:38
Sandra:
Gelukkig heb ik daar geen last van. Ze zitten op 1 hoogte en ook gelukkig even groot. Maar ik kan me voorstellen dat wanneer dat niet zo is dat je daar een beetje onzeker van kan worden zeker als de jongen waar je verliefd op bent geworden/leuk vindt je vertelt dat hij van grote borsten houdt. Nou vind ik dat hij om eerlijk te zijn ook niet echt tactisch is, maar ja het is een jongen he ;-). Sandra ik heb diep zitten nadenken over jouw 'probleempje'. Ik zou zeggen accentueer andere dingen van jezelf waar je trots op bent, zoals je ogen je haar etc. Die jongen kan niets anders doen dan jou accepteren zoals je bent en als hij dat niet kan dan wordt het toch niks zoals Hann al eerder hier vermeldde.

Sandra en een beetje voor HANN,
Waarom wil je perse een BH aan als je er EN last van hebt EN je toch niet al te grote borsten hebt. Je hebt ook hardstikke leuke hempjes zonder beugel die je zo irriteert, maar wel met BH-bandjes. Die zitten echt supermooi, drukken je borsten NIET plat en zien er heel charmant uit. Je hebt ze echt in allerlei kleuren, met of zonder kant en van dat hele lekkere spul half katoen half strech, dus dat zweet niet zo erg. Kijk een bij Livera, Hunkermoller of H&M.
Reactie door anoniempje op 28 Oct 2003 20:32
Hij houdt er al meer rekening mee, ik denk dat het ook iets is wat tussen mijn oren zit. Er zijn meer vrouwen die zoals mij zitten, wel en niet gehandicapt... Borsten zijn toch een vorm van vrouwelijkheid. Ik vind het b.v. ook heel vervelend dat ik eigenlijk nooit sexy lingerie kan dragen in de vorm van een mooie bh met bijbehorend slipje. Dus het heeft niet alleen met het andere geslacht te maken, maar ook met het vrouw zijn.
Reactie door Wieteke op 28 Oct 2003 17:11
ik vergat nog wat over mijn eigen borsten te vertellen. ;)
ik heb ook een best lastig 'probleem', bij mij verschillen ze behoorlijk van omvang. niet mooi en het accentueert ook nog eens de manier waarop ik krom ben. ik heb weleens geprobeerd "de kleinere" op te vullen maar dat was geen succes. die vullingen pasten nl alleen in een vorgevormde bh en het resultaat was dat ik voor mijn gevoel met watermeloenen rond liep (reed, ok) en iedereen het ook meteen zag, waarbij nog steeds mijn grotere borst groter was. het was wel een hele ervaring met uitgaan, haha, kon eindelijk eens echt schudden met iets, ik ben nog steeds het middelpunt van vele grapjes van mijn vrienden. iemand betere ervaringen met opgevulde bh's?
Reactie door Wieteke op 28 Oct 2003 17:00
he anoniempje, wat vervelend voor je dat je er zo onzeker van wordt. kan ik me heel goed voorstellen. misschien moet je, als hij weer zo'n opmerking maakt, hem maar duidelijk vertellen dat je daar heel onzeker van wordt. als het dan een lieve jongen is houdt hij er de volgende keer wel rekening mee, en anders is het geen lieve jongen! (jammer genoeg kan je ook op niet-lieve jongens heel erg verliefd zijn...)
Reactie door Sandra op 27 Oct 2003 18:15
He Hann,
Volgens mij heb ik zo een hemdje van de Hema die jij bedoelt. Of had, hij ligt inmiddels in de prullenbak. Hij schoof wel minder, maar toch nog steeds. Bovendien... het was zo een topje dat de zaak plat drukt. En dat is dus niet de bedoeling!
Zijn er nog meer ideeen?
Sandra
Reactie door anoniempje op 27 Oct 2003 14:52
Ik word er gewoon heel erg onzeker van, het doet pijn... Hij zal het wel niet expres doen, maar op een of andere manier heeft hij niet door wat het met mij doet. Ik heb nog niks met hem, we leren elkaar gewoon steeds ietsje beter kennen, zowel positief als negatief en ik ben ook niet van plan om direkt met hem het bed in te duiken...
Reactie door Hann op 27 Oct 2003 07:58
Hee Sandra, dat ken ik! Dat was ook nog een reden om er liever geen te dragen. Ik heb nooit van aangepaste bh's gehoord, maar ik heb wel een tip voor je: er zijn hemdjes te koop met een beugel of borstversteving erin. Die kun je bij je broek in doen, en dat helpt. Ìk had er twee katoenen van de hema, maar daar zijn ze uit de handel gehaald. Nu zie ik vooral nog synthetische (voor mij liever niet), maar die zijn vaak wat kort om in je broek te stoppen. Even goed rondkijken dus!

Groetjes, Hann
Reactie door Sandra op 26 Oct 2003 12:01
Ook ik heb niet al te grote borsten. Een bh heb ik niet nodig, maar staat wel mooier. Echter, ik heb nogal beweeglijke schouders en als ik getild wordt, of als ik mijn jas aantrek, of ga verzitten in mijn rolstoel verschuift die bh omhoog, bijvoorkeur tot boven mijn tepels. Erg irritant, en ik heb er dan ook nooit eentje aan.
Nu kwam mijn zus laatst met het idee een bh op maat te laten maken, zodat deze niet meer schuift. Heeft iemand hier ervaring mee?
Sandra
Reactie door Hann op 25 Oct 2003 23:45
Hallo anoniempje,

Ik kan mij voorstellen dat je je daar onzeker voelt; het is niet leuk om niet te voldoen aan het beeld van 'de ideale vrouw' (haha, alsof zoiets bestaat!). Zelf heb ik ook SMA. Het is niet zo dat ik bijna geen borsten heb, over het formaat heb ik dan ook niets te klagen, maar mijn borsten zitten (door mijn scoliose) niet op dezelfde hoogte. Als ik een bh aantrek (de linkerkant wat strakker opgetrokken dan de rechter), valt het niet op, dus dit doe ik ook als ik een strak truitje aan wil. Maar eigenlijk zit zo'n ding gewoon heel oncomfortabel; ik krijg er last van mijn rug van en gooi het ding het liefst uit zodra ik de deur niet meer uit hoef. Je zult dus begrijpen dat ik veel minder vaak strakke truitjes aantrek dan ik normaal zou doen (gezien mijn smaak). Bovendien, met een bh (voor jou eventueel met vulling) is het probleem niet opgelost, want ooit gaat toch dat truitje uit waaronder je dat allemaal prachtig kunt verbergen! Mijn advies in deze? Jezelf wél laten zien! Ik heb al vaak van mannen gehoord dat ze wel even moeten wennen, maar dat de onwennigheid er wel afgaat, waarna ze mijn lichaam net zo konden waarderen als elk ander. En lukt dat niet (is me ook eens gebeurd), dan houdt het helemaal op, hoe hard dat ook klinkt. Iemand die jouw lichaam niet mooi kan vinden, kun je toch niet veranderen en zolang een borstvergroting geen item voor jou is, kun je aan je lichaam ook weinig veranderen. Dan zoekt 'ie maar een ander, dus. Hoe pijnlijk dat ook is (geloof me, ik weet waarover ik het heb). Troost je met de gedachte dat elke vrouw wel iets heeft wat niet honderd procent aan de verwachtingen van haar partner voldoet. En bij ons moet de liefde nog wat sterker zijn. Maar dat maakt alleen maar duidelijk hoe de zaken ervoor staan, niet?

Sterkte en mogelijk veel seksplezier de komende maanden :),
Hann

Nieuwste weblog