Nieuwe sportrolstoel?

Geplaatst door ZoŽ op 22 Mar 2014 20:36
Wie kan mij adviseren over een nieuwe elektrische sportrolstoel? Ik wil graag een wendbare, snelle rolstoel, die goed aanpasbaar is voor als ik fysiek achteruit ga en een stoel met lange levensduur bij intensief gebruik. Vandaag in een Speedstar Xtreme gereden, maar wil sowieso ook de Turbo Twist Sport uitproberen. Andere suggesties? Gebruikerservaringen? Help, ik zie door de bomen het bos niet meer.
Er zijn 3 reacties
Reactie door Lily op 27 Mar 2014 18:33
Hey ZoŽ!

Ikzelf heb de Twist van Mobility Products als gewone dagelijkse stoel, en ben er echt heel tevreden over. Lekker wendbaar en klein voor z'n doen, en heel erg aanpasbaar. Ook de service van Mobility Products vind ik persoonlijk super; zo wilde ik bijv. elektrische armsteunen die omhoog en omlaag konden, maar was ik niet tevreden met het functioneren & het uitzien van de modellen op de markt (bijv. van Focal), en hebben ze andere voor mij kunnen maken met gewoon twee externe motortjes en. Ook hebben ze van die geweldige zitverwarming in mijn kussen ingebouwd nadat ik het eigenlijk als grapje eens noemde... :-)

Succes met het vinden van je stoel!
Liefs, Lily
Reactie door ZoŽ op 24 Mar 2014 17:34
Bedankt voor de tip Maarten! Heb een tijdje geleden naar een nieuwe Quickie sportrolstoel gezocht, maar kon toen niks vinden. Ik maak nu al 7 jaar naar tevredenheid gebruik van mijn Quickie P220 om te sporten dus ik ben erg benieuwd naar de Jive Sport... :-)
Reactie door Maarten van der Linde op 24 Mar 2014 09:32
Quickie Groove?

Nieuwste weblog