Met aangepaste auto in...

Geplaatst door Rick op 11 Jun 2015 19:59
Sinds een aantal jaar heb ik een aangepaste VW Transporter en dat gaat het meest van de tijd 'op rolletjes'. Eigenlijk op één moment na, want bij parkeergarages moet je altijd bij de slagboom een parkeerkaartje uit het apparaat halen. Het is te hoog en te ver om uit het raam van de auto te hangen om het kaartje te pakken. Ik heb ook geprobeerd om met een 'helping hand' grijpstok het kaartje te pakken, maar daar is het kaartje te dun en buigzaam voor, en zit er een plastic kapje boven de gleuf gemonteerd waardoor je er niet met een helping hand bij kunt komen. Eindresultaat is dan dus dat je kaartje op de grond ligt en je nog verder van huis bent.

Heeft iemand hier ook ervaring mee gehad, en misschien toen met een oplossing gekomen? Ik hoor het graag!
Er zijn 2 reacties
Reactie door Bram Orsel op 19 May 2016 12:14
Hi Rick, ik rijd nu 2 jaar zelf rond in een aangepaste Suzuki Swift, en dankzij mijn AMC zijn mijn hand- en armfunctie zeer beperkt. Helaas heb ik geen oplossing, maar kan wel laten weten dat je niet de enige bent met het probleem.
Het is misschien stating the obvious, maar ik vraag vaak mensen mee als ik weet dat ik in een garage moet parkeren.
Reactie door Bella op 30 Dec 2015 13:04
Ik rijd sinds een aantal jaren in een aangepaste Mercedes vito en ik maak gebruik van een Handy Grip Easy Reacher. Deze is heel handig omdat je de kop verticaal of horizontaal kan instellen. Het blijft toch altijd een gepriegel om het kaartje te grijpen en ik heb helaas hier ook geen andere oplossing voor. Gelukkig ben ik hem nooit laten vallen.

Nieuwste weblog