Nieuws

Stichting 5D zoekt jou!

09 December 2014 16:07:00


Per 1 januari 2015 heeft stichting 5D weer nieuwe stage- en werkervaringsplekken beschikbaar voor jongeren met een (on)zichtbare handicap of beperking.  

De missie van 5D is de gedachte van een inclusieve samenleving te verspreiden Één van de gebieden waar dit verspreid kan worden is op werkgebied.

Wie zoekt 5D?

De volgende stage en werkervaring vacatures staan open voor jongeren van 18-35 jaar met een (on)zichtbare handicap/beperking;
- Grafische vormgeving
- Audiovisueel
- Projectmedewerker reizende voorstelling
- Commercieel facilitair medewerker
- Productie reizende voorstelling
- Productie opera
 
Wat is stichting 5D?

Stichting Festival 5D wil graag het gedachtegoed van een inclusieve samenleving verspreiden door inclusieve culturele activiteiten te ontwikkelen. Hieronder vallen het jaarlijkse 'Festival 5D | vrijplaats voor de zintuigen' en eigen (theater)producties die worden ontwikkeld op de Festival Academie van 5D. Daarnaast ontwikkelt de stichting nieuwe diensten/producten die stimuleren dat IEDEREEN mee kan doen aan culturele activiteiten.

'Festival 5D vrijplaats voor de zintuigen' focust zich niet alleen op muziek of theater, maar op het beleven van alle vijf de zintuigen. Het festivalterrein is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor mensen met een beperking. Wij willen mensen bij elkaar brengen en ze samen laten genieten van kunst en cultuur.

Heb je interesse?
Kijk voor meer informatie op http://www.festival5d.nl/leerwerkplekken of je kan bellen of mailen naar stichting 5D.

 

werving@festival5d.nl

06-33688846

020-8208709

Naar nieuwsoverzicht » « terug