Nieuws

Jackies borrel

29 January 2009 16:10:00

Zaterdag 6 februari in Amersfoort!

Zin om nieuwe mensen te leren kennen? Herinneringen ophalen aan dat fantastische Jackies-weekend? Of lekker bijkletsen over je nieuwe baan of de liefde van je leven? Kom dan het nieuwe jaar inluiden op de 2e Jackies Nieuwjaarsborrel! De borrel vindt plaats op zaterdag 6 februari van 15.00 tot 17.00 uur in café Zandfoort aan de Eem in Amersfoort.

 

Première 'Moving on'
Op de Nieuwjaarsborrel is de première van de documentaire 'Moving on'. Een docu over jong volwassenen met een spierziekte, en hun weg naar zelfstandigheid. De documentaire is gemaakt voor ouders van kinderen met een spierziekte. Jong volwassenen hebben belangrijke keuzes achter de rug. Bijvoorbeeld school- en studiekeuze, zelfstandig wonen, alleen op vakantie, etc. Voor jullie misschien heel normaal, maar voor jonge ouders vaak een eye-opener: 'er is dus een toekomst voor mijn kind!'


Adres
Amersfoort is goed te bereiken met de trein en het café ligt op 7 minuten lopen van het station. Zandfoort aan de Eem: Kleine Koppel 20/21, 3812 PH  Amersfoort  033 - 448 19 51 www.zandfoort.nl.  Gebruik voor je navigatiesysteem het adres: Eemlaan (nummers zijn er nog niet).

 

Routebeschrijving
Vanaf A1: Neem afslag Bunschoten/ Amersfoort (12) en volg de borden Centrum. Ga bij het stoplicht Praxis/Intratuin linksaf de Amsterdamseweg op. Blijf op de rechterbaan tot op de rotonde. Ga op deze rotonde linksaf. Je rijdt nu ons parkeerterrein op.
Vanaf A28: Neem de afslag Amersfoort/ Hoevelaken (8) en volg de borden Centrum. Blijf op de stadsring tot onder het viaduct. Onder het viaduct rechts aanhouden en de rotonde oprijden. Ga hier rechtsaf, je rijdt nu ons parkeerterrein op.
Vanaf Centraal Station: Neem de westelijk uitgang (Mondriaanplein). Ga rechtsaf tot op de rotonde. Deze steek je over en je loopt ons parkeerterrein op.(In totaal loop je 7 min.) 

 

Betaald parkeren
Helaas, helaas... Het is betaald parkeren op de grote parkeerplaats naast Zandfoort aan de Eem van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 22.00 uur. Het tarief is €1,20 per uur. Geluk bij een ongeluk: voor €6,- kun je een dagkaart kopen!

 

Toegankelijkheid
Er is geen invalidetoilet aanwezig maar het personeel staat klaar om je te helpen. En..... genoeg Jackies-gangers die je willen helpen!

 

Aanmelden hoeft niet. Meer informatie? Bel dan naar de VSN 035-5480487!

Hopelijk tot de 6e!

 

Groetjes,
De Jackies-crew

Jackies nieuwjaarsborrel 2009

Jackies Nieuwjaarsborrel 2009

 

Naar nieuwsoverzicht » « terug